Cooking is love made visible

Szöszi a konyhában

Szöszi a konyhában

Café Ponyvaregény - Étteremajánló

2014. április 08. - fuf87

ponyva1.jpg
Ha Budapesten a nyugalom szigetét keresed egy földnyelv személyében, akkor a Kopaszi gáton megtalálod. Pár éve még alig ismerték, és ha magányra vágytál kimentél, és élvezted. Ma ez másképp van, mert rengeteg ember özönlik ide hétvégente, főleg most tavasszal. Ma már rengeteg étterem és szórakozóhely létesült ide, de a kezdetek kezdetén csak egy volt, nem más, mint a Ponyvaregény. A hely otthonos berendezésével egészen sajátos hangulattal bír, és ne felejtsük el a kellemes hátsó teraszt sem. Tökéletes színtér bármihez, legyen szó randiról baráti pletyizésről vagy csendes elmélkedésről, szóval lávolom.

ponyva2.jpg

 

Ezért is választottuk ezt a pénteki romantikus vacsink helyszínéül. Lévén, hogy autóval voltunk, limonádét választottunk sok friss gyümölccsel. (Én édesítővel kértem, amit megoldottak, de eléggé geil lett az összhatás unfortunately.) Szóval ettől nem voltam elragadtatva. A főétel viszont rendben volt. Jómagam pácolt rostlapon sütött kacsamellet választottam hagymalekvárral és bazsalikomos grillzöldségekkel, Gábor rosé kacsamellet forró meggymártással és vadrizzsel. Ebbe csak ott kötnék bele, hogy a hús lehetett volna omlósabb, ezt leszámítva igazán delicious volt. Nyár végén még biztos benézünk, és megkóstolunk más fogásokat is. Bis dann. 

 kopaszi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsifoz.blog.hu/api/trackback/id/tr845985459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása