Visszatérni Hollandiából? Kellemetlen és mégis felemelő. Vége a kótyagos, csatornabámulós, mosolyittas amsterdami hétköznapoknak, back to reality és sajttal megpakolt kézipoggyász. Személy szerint különös kötődésem van a különleges sajtokhoz, meg úgy igazából mindhez, szóval ha már hoztam is, és értek is kicsit, haladéktalanul a kóstolás mellett döntöttünk. Ha valami könnyű, de mégis extrább vacsit szeretnénk reprezentálni, hűtsünk be egy üveg bort. (A sajt típusok meghatározzák a fajtát, na meg a hűtési időt is.) Fogjunk két tányért, az egyikre szeljünk fel enyhén megpirított bagettet, barna kenyeret, vagy amilyen éppen van. A másikra pedig vágjuk fel a sajtokat. A pékárukat én jelen esetben megkentem: pestóval, tonhalas majonézzel, dijoni mustárral és chilis mártással. A sajtok mellé pedig dobtam fekete és zöld olívabogyót, kígyó ubit és koktélparadicsomot. Of course opcionális. A választási show-hoz ideális snack tál volt, úgy vélem, de egy baráti beszélgetés mellé is kiváló:)