Cooking is love made visible

Szöszi a konyhában

Szöszi a konyhában

Iguana életérzés - Étteremajánló

2014. április 07. - fuf87

000000715_iguana01.jpg.jpg

Mint ahogyan már korábban említettem, az egyik kedvencem a mexikói konyha, és ha kedvem szottyan igazán autentikus ízekkel kényeztetni magamat és az ízlelőbimbóimat, egy hely jöhet szóba fatornyos kis városunkban, és ez nem más, mint az Iguana a Zoltán utcában. A helyet még 2008. áprilisában fedeztem fel Anna barátnémmal, csupán egy benyomás volt, azóta rendszeresen benézek. A menü változatos, az ízekben nem lehet csalódni, annak, aki szereti a gasztronómia ezen szeletét, a Staff kedves, az árak a színvonallal ekvivalensek. A hely hangulatát a háttérben duruzsuló mexikói zene, a színes bútorok és a vendégek nyüzsgése csak tovább fokozza. Amennyiben alkoholmentes napokat tartunk, melegen ajánlom a házi limonádéjukat, mert fenséges, egyéb esetekben Margaritát tessék kóstolni, amit kancsóban lehet begyűjteni - több kiszerelésben, és határozottan üt, legyen tél vagy nyár :) Legutóbbi látogatásunk alkalmával ezeket fogyasztottuk:

limo.jpg

-Mexikói vegyestál 2 személy részére: ez tulajdonképpen egy apróbb válogatás, van rajta Jalapeno Poppers (megszállottja vagyok a jalapeno paprikának és hát cheddar sajttal ezek a kis csípős falatkák szerintem a Holdra juttatnak), a Taquitos szintén nagyon finom, a tortillába csavart husit, amely hirtelen megsütve készül, szintén mindennap megenném. Ezen kívül még csirkefalatkákat találunk a tányérunkon, valamint két féle mártogatóst, nálam ez előétel kategóriában abszolút 10/10-es kategória!

taquitos.jpg

Enchiladas Especiale: Tortillák megöltve Chipotle tinga szószban érlelt marha husival, mexikói rizs és babpüré, zöldségek. Isteni volt. Ezt se tudom lepontozni.

enchiii.jpg

Akartunk mi desszertet is enni, de nem fért belénk, maybe next time:)Szóval próbáljátok ki, ha még nem jártatok itt, mert megéri. Nem árt asztalt foglalni, mert általában telt házas a történet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsifoz.blog.hu/api/trackback/id/tr45973058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása