Cooking is love made visible

Szöszi a konyhában

Szöszi a konyhában

Töltött padlizsán zsályával és fahéjjal

2014. augusztus 01. - fuf87

Minden hölgynek fontos tudnia, hogy amikor elkezdték terjeszteni/reklámozni a padlizsánt Európában, azt mondták az arabok, akik megismertették az emberekkel, hogy csak olyan lányt szabad elvenni, aki legalább száz módozatban el tudja készíteni ezt a "csodazöldséget". Szóval…

Tovább

Variációk vargányára

Vargánya krémleves fehérborral & Vargányás Pite

Örömmel jelenthetem, a vargánya dömping még nem ért véget! Hála az esős időjárásnak lehetőségünk van mindenféle csodák kreálására. Mint a legtöbb dolgot, a vargányát is célszerű a lehető leggyorsabban felhasználni, így nem volt választásom, mikor megláttam az újabb…

Tovább
süti beállítások módosítása