Cooking is love made visible

Szöszi a konyhában

Szöszi a konyhában

Étteremajánló - Bors GasztroBár

2014. június 02. - fuf87

bors.jpg

2014. Budapest... a levesbárok virágoznak fatornyos kis városunkban.

Jó pár van belőlük, én mégis leragadtam egynél, ez pedig nem más, mint a Bors. Szerintem kábé egy éve történt, hulla másnaposan Anett barátnőmmel azon morfondíroztunk, mi esne jól meggyötört kis szervezetünknek, amikoris közölte, van egy hely, nem messze a munkahelyétől, ahol nagyon finom leveseket és bagetteket lehet enni. Na nekem se kellett több, mentem és nem csalódtam, itt kezdődött a "Borsszerelem." Azóta minden héten ellátogatunk ide, többnyire leveseket eszünk, hogy figyeljünk vonalainkra, viszont néha egy bagettre is elcsábulunk, és hát gasztroorgazmus garantált.

A Kazinczy utca amúgy tele van jobbnál jobb helyekkel, meg sem kell lepődni, hogy a Bors is itt van:) A helynek megvan a fiatalos kifőzdés hangulata, ahol mégis csodák történnek a konyhában, és még az utcán is elcsipegethetjük, szóval a streetfood faktort is hordozza, nem is kicsit! (hiszen papírpohárban kapod a levest, és a szenyát is elviheted és ajánlott is, mert a hely kicsi, ellenben tele van mosolygós és jó fej emberekkel, mindig jó érzés ide belépni.)

A staff kedves, segítőkész és pörögnek, látszik, hogy élvezik, amit csinálnak, és azt hiszem a levesekbe jutott egy csöppnyi szeretet is, ezért is olyan finomak:) A kínálat változó, az idényzöldségekkel összhangban, mindenki talál valamit, amire tutira nem tud nemet mondani, az alkotások pedig nem nélkülözik a különleges ízeket, fűszereket, amiket az ember lehet, csak félve párosítana a saját konyhájában, az eredmény mégis überfasza! :) Mi általában 3-4 féle levest is bevásárolunk, hogy mindet megkóstolhassuk és testvériesen osztozunk rajta, érdemes végigkóstolni a repertoárt. A bagettek is isteniek, a fantázianeveiktől pedig egyenesen odáig vagyok. Ropogós bagett, figyelemreméltó tartalom, hmm...még van másfél óra ebédszünetig, de most összefutott a nyál a számban...

Ha még rá akarunk tenni egy lapáttal, kóstizzuk meg a szörpöket is. Nem lesz csalódás ez sem. Nálam a Bors tíz pontos hely, minden elismerésem fiúk :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsifoz.blog.hu/api/trackback/id/tr316258989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása