Cooking is love made visible

Szöszi a konyhában

Szöszi a konyhában

Étteremajánló - Macok Bisztró és Borbár Eger

2014. május 14. - fuf87

A május elsejei hétvégét mivel töltse az ember? Hát persze, hogy wellnessel és kajálással, mi is ezt tettük - és mivel Egerszalókon foglaltunk a sódombok szomszédságába, odafelé evidens volt, hogy beugrunk Egerbe is, ha már arra jártunk...és történetesen ebédidő is volt, és kedvenc kolléganőm Gréta is ajánlott egy helyet, így történt, hogy meglátogattuk a Macok Bisztrót, ami az egri vár lábánál található iszonyat cuki és színvonalas hely:)

mac1.png

Több stílus ötvöződik, és úgy gondolom, itt mindenki megtalálja a számításait, legyen kérdés az étel, vagy épp a sarok, ahol helyet foglalhatunk:)

mac2.png

A kerthelyiség nálam csillagos ötös a kis vízeséssel, de sajnos erről a szakadó eső okozta kellemetlen meglepetés miatt le kellett mondanunk...de megfelelő napsütéses, száraz időben bármilyen tevékenységhez ideális!

mac3.jpg

Ami egyből szemet szúrt, hogy a személyzet figyelmes, és gyors. Itt nem kellett fél órát várni, mire étlaphoz jutottam, ami lássuk be, manapság néha kész csoda. A borlap szintén impozáns, bár ezúttal nem volt lehetőségünk kóstolni, mivel autóval érkeztünk, és bár csak egyikünk vezet, a másikunk szolidarít, talán next time:) Így "duzzogva" a limonádé mellett döntöttünk, jómagam a mangós verzióra szavaztam, és nem bántam meg, tökéletes volt.

Mivel nem akartunk nehéz kaját, "Macsó" macok burgert választottunk, ami egy olyan hamburger, ahol a tartozékok (tehát a húspogácsa, sajt, fűszeres paradicsom, snidlinges tejföl) nem a  buci két felé közé szorultak, hanem két lapcsánka közé:) Finom volt, tökéletes ízharmónia, jól is laktunk ,mégsem gurultunk. Ide legközelebb is jövünk. PS: ha valami tartalmasabbra vágyna az ember, azt is megtalálja, ajánlom, melegen és éhesen!

mac4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsifoz.blog.hu/api/trackback/id/tr136164599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása